Obrazovanje zamlade.net

Master Scholarships in Italy

IED Master Scholarships 2019/20
Istituto Europeo di Design (IED) has launched a call for 14 scholarships covering 50% of the tuition fees for Master Courses in Design, Fashion, Visual Arts and Communication held in Milan, Florence, Rome, Turin and Venice.

Read more ...

STEM Sajam Vukovar

Mirovna Grupa Mladih Dunav zajedno s Tehničkom školom Nikola Tesla Vukovar organizator je STEM sajma koji će se održati 26. i 27.10.2018. u Tehničkoj školi NikoleTesle u Vukovaru.

Read more ...

Kampovi i škole za male znanstvenike

Rezidencijalni programi osmišljeni su za učenike osnovnih i srednjih škola, gdje se kroz iskustveno učenje stječu osnove znanstvene pismenosti i komunikacije rezultata. Programi su namijenjeni sudionicima koje zanima svijet prirodnih i društvenih znanosti, te tehnologija.

Read more ...

Besplatna edukacija za turističke vodiče

Grad Vukovar će u 2018. godini financirati stručno usavršavanje za turističke vodiče s poznavanjem engleskog jezika za 10 osoba stoga pozivamo sve zainteresirane s područja grada Vukovara da se odazovu na testiranje engleskog jezika prije upisa na program stručnog usavršavanja za turističke vodiče.

Read more ...

Kako studirati u inozemstvu?

Prvi korak prema bistroj budućnosti u zemlji tvojih snova jest odluka. Odluka nije vezana uz odabir prave škole, zemlje ili bilo kakvog materijalnog učinka. Ova vrsta odluke počinje od snova koji te dugo muče i plaše svojom upornošću.

Read more ...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all