Održana Regionalna konferencija "Mladi u nacionalnim i lokalnim strategijama razvoja"

U srijedu, 19. siječnja 2011. godine, u Hotelu Osijek, održana je Regionalna konferecija pod nazivom "Mladi u nacionalnim i lokalnim strategijama razvoja". Konferenciju je organizirao PRONI Centar za socijalno podučavanje, u sklopu  projekta "Regionalni informativni centar za mlade Osijek", financiranog sredstvima Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Grada Osijeka.Konferencija je okupila 50 sudionika iz pet slavonskih županija; Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske.

Read more ...

Cyber bullying

Cyber bullying je fenomen u nastajanju koji postaje sve češći među tinejdžerima. Istraživanje na Sveučilištu u Valenciji koje je provedeno u toj španjolskoj regiji, pokazuje da je između 25 i 29 posto svih tinejdžera bilo zlostavljano putem svojih mobilnih telefona ili Interneta u posljednjih godinu dana.

Read more ...

Osijek:Okrugli stol "Moje pravo na izbor"

Centar za edukaciju i informiranje potrošača iz Bilja u petak 5. ožujka 2010. u 12 sati organizira Okrugli stol "Moje pravo na izbor" u prostoru Regionalnog info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1 u Osijeku.

Read more ...

Vukovar: Gradi se nova kuhinja Doma učenika Vukovar

Veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj James Foley obilaskom Učeničkog doma Vukovar na simboličan način označio početak radova na izgradnji nove kuhinje i blagovaonice za koje je Zapovjedništvo američkih oružanih snaga u Europi osiguralo 2,5 milijuna kuna.

Read more ...

Sufinanciranje prijevoza učenika

 Gradonačelnik Grada Belog Manastira donio je odluku o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola s područja Grada Belog Manstira za školsku godinu 2009./2010. na temelju statuta Grada Belog Manastira.  Grad Beli Manastir sufinancirati će prijevoz onim učenicima koji :

Read more ...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all