Volontiranje zamlade.net

Latvija je u potrazi za volonterima na projektu "Corners of Europe".

U malom mjestu Azipute u Latviji nalazi se Centar za mlade, u kojem mladi imaju priliku učiti kroz neformalno obrazovanje, implementirati svoje medijske projekte te sudjelovati u volonterskim programima. Ako imaš između 18 i 26 godina i zanima te rad s mladima, tinejdžerima i djecom, kreativan si i imaš vještine neformalnog obrazovanja u području fotografije i videa, voliš preuzimati inicijativu i spreman si živjeti u ruralnom naselju godinu dana ovo je prava prilika za tebe!

Dnevni zadaci u Centru za mlade bit će timski sastanci i, priprema za radionice i evente, dnevne aktivnosti u kući ( društvene igre, diskusije, kuhanje s mladima itd.)

Azipute je smješten 30km od obale mora. Gradić ima dvije teretane, dva stadiona i dosta prilika za bavljenje sportom, plesom, crtanjem, pjevanjem. Mjesto je poznato po dvorcima, crkvama i zelenim parkovima.

Ako se želiš upustiti u avanturu života, naučiti nešto novo, upoznati drugačiju kulturu i običaje, pošalji svoj CV i motivacijsko pismo na e-mail: info@idejumaja.lv

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all