Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionice pisanja projekata solidarnosti u Splitu i Zagrebu.

Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama. Tijekom radionica djelatnici Agencije za mobilnost i programe EU će davati savjete na konkretne ideje za Projekte solidarnosti koje bi prijavitelji proveli u svojim lokalnim zajednicama. Predviđeno trajanje radionica je šest sati.

rujna 2019. godine s početkom u 10,00 sati.

Radionica u Zagrebu će se održati u prostorima Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, na adresi Frankopanska 26, dana 11. rujna 2019. godine s početkom u 10,00 sati.

Prijave za radionicu u Splitu će biti otvorene do 30. kolovoza 2019., a prijavnica se može pronaći ovdje.

Prijave za radionicu u Zagrebu će biti otvorene do 6. rujna 2019., a prijavnica se može pronaći ovdje.

Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na našim mrežnim stranicama: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr.

Preuzeto sa: europskesnagesolidarnosti.hr

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all