Time to move natječaj za dizajn majice je otvoren! Ako imaš bar 13 godina i nisi stariji od 30, pokaži svoju kreativnost, dizajniraj Time to move majicu koja najbolje prikazuje duh kampanje, uploadaj fotku i osvoji putovanje vlakom!

Izaberi bilo koju umjetničku tehniku za koju misliš da bi izgledala dobro na majici. Kreiraj fotku ili digitalni crtež, naslikaj crtež na papiru, mogućnosti su brojne. Kako bi sudjelovao/la u natjecanju unesi osnovne podatke o sebi, uploadaj svoju fotku i napiši naslov.

Sudionici će biti podijeljeni u dvije kategorije:

1. Sudionici između 13 i 19 godina

2. Sudionici između 20 i 30 godina

Natječaj traje do 31.listopada. Nakon toga, žiri Eurodeska će izabrati jednu kreaciju sudionika između 13 i 19 godina i jednu kreaciju sudionika između 20 i 30 godina.

 

Pobjednici osvajaju

- prva dva mjesta u dvije kategorije osvajaju Interail Global Pass za vlak koji mogu koristiti 7 dana tijekom jednog mjeseca

-pobjednik javnog glasanja osvaja Eastpack luggage

- 5 sudionika sa izvanrednim kreacijama osvajaju Eastpack ruksake

 Više info o natječaju pronađi ovdje.
 
Sretno!

 
Što je Time to move?
 

Time to Move je kampanja tijekom koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za mlade, na kojima se možeš upoznati sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci koji su uvijek spremni razgovarati s tobom i pomoći ti da pronađeš najprikladniji projekt za svoje potrebe.