International Youth Conference in Gothenburg

Voting for the first time? Win a travel voucher!

With the upcoming European elections, the European Commission is aiming to reach out to citizens who will be voting for the very first time, and raise awareness about the elections. To that end, the European Commission is inviting first time voters to join this social media competition and explain why they are voting with a short description and a picture.

Read more ...

Održana Regionalna konferencija "Mladi u nacionalnim i lokalnim strategijama razvoja"

U srijedu, 19. siječnja 2011. godine, u Hotelu Osijek, održana je Regionalna konferecija pod nazivom "Mladi u nacionalnim i lokalnim strategijama razvoja". Konferenciju je organizirao PRONI Centar za socijalno podučavanje, u sklopu  projekta "Regionalni informativni centar za mlade Osijek", financiranog sredstvima Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Grada Osijeka.Konferencija je okupila 50 sudionika iz pet slavonskih županija; Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske.

Read more ...

Cyber bullying

Cyber bullying je fenomen u nastajanju koji postaje sve češći među tinejdžerima. Istraživanje na Sveučilištu u Valenciji koje je provedeno u toj španjolskoj regiji, pokazuje da je između 25 i 29 posto svih tinejdžera bilo zlostavljano putem svojih mobilnih telefona ili Interneta u posljednjih godinu dana.

Read more ...

Osijek:Okrugli stol "Moje pravo na izbor"

Centar za edukaciju i informiranje potrošača iz Bilja u petak 5. ožujka 2010. u 12 sati organizira Okrugli stol "Moje pravo na izbor" u prostoru Regionalnog info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1 u Osijeku.

Read more ...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all