INFO ZA RODITELJE

U sklopu projekta "Iskustvom do uspjeha" Baranjski civilni centar (BRICC) organizira ciklus sportskih radionica za djecu od 3 do 7 godina. Radionice će se održavati od 03.09.2013. u prostoru  Centra za kulturu tijela Fit for life u Belom Manastiru u Slavonskoj ulici br.31 svaki utorak i četvrtak od 18:00 sati i besplatne su.

Sadržaj će biti raznolik, od sportskih radionica i poligona, do plesnih radionica, korektivne gimnastike i joge za djecu. Radionice provodi Jasmina Markan, odgojiteljica predškolske djece i licencirana instruktorica Pilatesa, Aerobica i Zumba Fitnessa. S obzirom da je broj mjesta ograničen prijave možete izvršiti tokom ovog tjedna, na broj telefona 099/297-9045 ili emailom na dzasky25@gmail.com

Projekt "Iskustvom do uspjeha" BRICC provodi uz potporu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kroz mjeru za poticanje zapošljavanja osoba sa stečenim stručnim zvanjima u rad udruga i Grada Belog Manastira.

ODRŽAN STREET WORKOUT

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih Centar za kulturu tijela  Fit 4 Life u partnerstvu sa Baranjskim civilnim centrom ( BRICC ) i Savjetom mladih grada Belog Manastira organizirao je tijekom vikenda prvi baranjski Street Workout, sportsko-zabavnu manifestaciju kakve su u svijetu uzele poprilično maha, kako kod mladih, tako i kod starijih. Doduše, biti njezin sudionik i savladati sve predviđene prepreke nije tako lako, ali svi su sudionici zadovoljno isticali kako bi se sličnom događaju odazvali ?već sutra ?. Događaju je prisustvovalo 50-ak sudionika.

 

Read more ...

BELOMANASTIRSKO LJETO MLADIH

Belomanastirsko ljeto mladih započelo je 19. srpnja DC partyjem a traje do 23. kolovoza 2013.godine. Organizator je Savjet mladih Grada Belog Manastira, a manifestacija se održava uz suradnju Centra za kulturu, Foto kino kluba "Baranja film", Kluba Tradicijski korzo, udruga: SKOK, Fit 4 Life, P.G.D.I. te Baranjskog civilnog centra. Srpanj i kolovoz će biti ispunjeni brojnim zabavnim, sportskim i kulturnim događanjima a dio programa Belomanastirskog ljeta predstavlja ciklus filmova i predstava na otvorenom,  internacionalni Zumba party, Street workout, igre mladih pod nazivom "Kako su se igrali naši djedovi", utrke u sporoj vožnji bicikle, turnir u stolnom nogometu,, večer poezije, gledanje suza sv. Lovre, igre na vodi i druge zanimljive aktivnosti.

Program događanja pogledajte ovdje

?? ????? ????????? ????? "???? ??????? ? ????? ??????" ? ?????? ???? ???????.

????????, ??????,-????????? ?????, ??????? ????????? ????? ?? ?????.

?? ?????????, ????? ????? ????? ????????.

????? ????????? ?????? ???????? ??????? ????? ? ?????????,-??????? ????, ??? ??? ???? ??????? ???????.

??? ?? ???????? ??????, ?? ??? ?? ????? ?????? ???????? ?? ?????? ??????????, ??? ??? ???????, ??? "?? ???? ????? ?? ?????" ?? ????? ????? ??????? ? ???????? ?????????.

?? ? ?????????? ??? ????? ??? ?? ?????? ?? ?????.

Postani nogometni sudac

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza, Nogometnog saveza Osječko-baranjske županije, Komisije nogometnih sudaca Nogometnog središta Našice, u Našicama će biti održan tečaj za nogometnog suca pripravnika. Sve obavijesti za kandidate kao i prijave za tečaj zainteresirani mogu saznati na brojeve mobitela  091 904 2505,  ili 098 595 701.

Read more ...

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all