'Iskustvo zlata vrijedi' projekt je Poslovnog dnevnika i 24sata čiji je cilj povezati studente s kompanijama u kojima najviše žele raditi. Poslovni dnevnik je proveo nacionalno istraživanje "Najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj" čiji su rezultati pokazali da studenti smatraju da je državna uprava i bankarski sektor najpoželjniji početak za njihovu karijeru.

Franck, Grawe, Podravka, Uniqa, Zagrebačka banka i Zagrebačka Pivovara su TOP poslodavci koji omogućuju studentima da im pokažu koliko vrijede i iskoriste idealnu priliku u kojoj će im moći pokazati svoje znanje i mogućnosti te steći iskustvo koje će im zasigurno osigurati bolju poslovnu budućnost. Upute za prijavu pogledajte u nastavku teksta.


Upute za prijavu:

1. http://www.poslovni.hr/specijal/iskustvo-zlata-vrijedi


2. Zatim klikni na logotip poslodavca/pokrovitelja kod kojeg želiš obavljati praksu, a koji se nalazi pod 'Profili poslodavaca'

3. Ispuni sve potrebne podatke i klikni na 'Pošaljite' (svi zainteresirani mogu se prijaviti na natječaj do 03.10.)

Kada prijave završe, HR odjeli pokrovitelja/poslodavaca će ih zajedno u suradnji s Poslovnim dnevnikom i Adeccom otvoriti i filtrirati te izabrati 3 najbolja kandidata koji se dalje bore za praktikantsko mjesto.

Nakon odabira kandidata uključit će se Infokatedra koja će dodatno istrenirati kandidate i usavršiti prezentacijske sposobnosti finalista, kako bi oni u završnoj fazi projekta zablistali pred poslodavcem u predstavljanju i obrani svog projekta uživo.

Po odabiru pobjednika projekt je završio, a pobjednik započinje s praksom.

Predstavljanje studenata-finalista bit će snimano, snimka će biti objavljena u rubrici posvećenoj  projektu na webu, a nakon što student odradi svoju praksu, u video prilogu objavit će se njegova iskustva.

 

Prijavi se na natječaj i osvoji praksu iz snova!

????? ???? ??? ??????? ???? ???????, ???????? ? ???????? ?????? ??????? ??? ??? ??? ??????????.

??? ?????????? ??? ??? ?? ?? ????? ??????? "sonic generations ???????" ?? ????, ? ????? ? ??????? ?? ??? ????? ???????????-?????????????? ????????? ?????????, ??????? ??? ??? ?????? ?? ???????????.

??, ??? ?????, ???????? ???????? ? ??????? ???????????? ? ???????, ????? ?? ????????? ? ????.

?????? ??? ????? ?? ??????? ? ????????? ???.

? ???? ???? ?????, ?? ???? ?? ????????? "Playboy ??????? ????????? ??????" ?? ??????????.

???? ?? ??????????? ????? ???-?????? ?????? ?? ???????, ?? ????????????? ?????? ????? ? ?????? ?????? ???.