Volontiranje zamlade.net

Centar za mlade Skuodas iz Litve u potrazi je za volonterom iz Hrvatske.

Centar za mlade Skuodas informacijsko-edukativna ustanova, opremljena sa prostorom za mlade u kojem se nalaze stolni nogomet, stol za hokej, Playstation, te postoji prostor u kojem se održavaju koncerti. U udruzi se nalaze predsjednik i dva radnika koji rade s mladima.

Zadaci volontera:

-volonteri bi radili u mobilnim timovima u okolici Skuodasa, u manjim mjestima u kojima žive djeca s manje mogućnosti za neformalnu edukaciju. Udruga posjeduje 8 mini-kombija za transport do ruralnih područja radi provođenja aktivnosti. Volonteri bi provodili tečajeve na jezicima zemalja iz kojih dolaze, što bi bila izvrsna prilika za mlade da nauče još jedan strani jezik.

-volonteri bi asistirali u organiziranju dnevnih aktivnosti, što podrazumijeva komunikaciju koja je baza za socijalni, kulturalni, osobni i edukacijski razvoj mlade osobe.

Volonteri bi trebali imati vještine socijalnog radnika, kao što su strpljenje, poštovanje i tolerancija prema drugima kao i iskrena namjere i pomoć.

Smještaj, hrana, prijevoz

-smještaj će biti osiguran u stanovima za 3-5 volontera, s odvojenim sobama

-olonteri će dobiti mjesečnu kartu za javni prijevoz

-osigurano je učenje litvanskog jezika

-osigurani su sastanci s mentorom

Ako si zainteresiran/a pošalji svoj CV i motivacijsko pismo na -mail adresu organizacije evspatria@gmail.com., a možeš se javiti i Mirovnoj grupi mladih Dunav ( ypgd@ypgd.org, FB Youth Peace Group Danube)

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all